Svečano uručenje potvrda studentima koji su učestvovali u programu BG PRAKSA 2017


24.10.2017. godine je u svečanoj sali Skupštine grada Beograda organizovano je svečano uručenje potvrda studentima koji su učestvovali u programu Univerzitetske  radne prakse - BG PRAKSA 2017. U toku realizacije ovogodišnjeg programa univrzitetske radne prakse kojim se najboljim studentima omogućava da steknu praktična iskustva, 240 studenta obavljalo je praksu u 45 gradskih ustanova i preduzeća.

Prisutinim studentima, mentorima i gostima su se obratili gradonačelnik Beograda Siniša Mali, Član Gradskog veća Dragomir Petronijević,  Nada Kovačević, prorektor za studije i upravljanje kvalitetom Univerziteta u Beogradu, Direktorka Centra za razvoj karijere Dejana Lazić, dok je u ime praktikanata svoja iskustva podelio student Ekonomskog fakulteta Dimitrije Stojanović.

JKP  „Pogrebne usluge" koje u programu BG Praksa učestvuje gotovo od samog početka je ove godine na praksu primilo šest studenata šumarskog, ekonomskog, elektrotehničkog i fakulteta političkih nauka.  Mlade kolege koje su praksu obavljale u Službi održavanja, Servisnom i Infocentru, su pozkazalе izuzetnu inicijativu, inovativnost, znanje i osećaj za timski rad.