ВАЖНO ОБАВЕШТЕЊE ЗА ПОСЕТИОЦЕ ГРОБAЉА НА ЗАДУШНИЦЕ (cубота 6. јун 2020. године)


 ВАЖНO ОБАВЕШТЕЊE ЗА ПОСЕТИОЦЕ ГРОБAЉА НА ЗАДУШНИЦЕ (cубота 6. јун 2020. године)

Забрањен улаз моторним возилима на гробља

За Задушнице, у суботу 6. јуна 2020. године,  ЈКП „Погребне услуге" апелују на грађане да за одлазак на гробљe, уместо својих аутомобила, користе градски превоз. У суботу, 6. јуна 2020. године на свим гробљима неће бити дозвољен улазак аутомобила од 07:00 до 15:30 часова. Капије за улаз моторних возила биће отворене од 15:30 до 19:00 часова.  

На Новом, Земунском и Топчидерском гробљу  је на снази потпуна забрана уласка за аутомобиле на Задушнице, 6. јуна 2020. године.

Наредног дана, у недељу, 7. јуна, биће отворене капије за улаз моторних возила од 07:00 до 19:00  часова, осим на Новом гробљу, Земунском и Топчидерском гробљу.

За посетиоце који се теже крећу и старије суграђане, на највећим градским гробљима: Лешћу, Орловачи, Новој Бежанији и гробљу Збег, обезбеђена су три комфорна минибус возила са климатизацијом, који ће их бесплатно превозити. У случају потребе превоз ће бити обезбеђен и на гробљу Збег. Организовани превоз ће саобраћати у одређеним интервалима, у периоду од 07:00 до 15:00 часова, од улазне капије до најудаљенијих парцела.

Осим специјалних минибус возила, на Задушнице, посетиоцима ће на услузи бити и службени аутомобили предузећа, са карактеристичном бордо бојом и логотипом ЈКП „Погребне услуге".

 

Информациони центар ЈКП „Погребне услуге"